Lalla i London

2014-12-20
11:44:00

Nu är det (snart) jul igen!
Ojoj, ibland går tiden verkligen fort oavsett om man har roligt eller inte... Så här i julmånaden har det varit fullt upp med lite allt möjligt. Bland annat har jag varit på luciakonsert på ScandiKitchen (skandinaviskt café och butik nära Oxford Circus), personalfest på den gamla vattenhålet TigerTiger och haft en liten, liten julmiddag hemma. Jag har jobbat lite extra, varit på träff med hamburgerklubben och spenderat lite för mycket tid och pengar i butiker.
 
Dessutom har jag ägnat timmar och timmar åt att försöka hitta en bra, ny flatmate. En tjej ska nämligen flytta och vi behöver nån ny till singelrummet. Trodde det skulle va lätt som en plätt eftersom det är ett ovanligt fräscht rum för den hyran, men det har visat sig vara svårare än väntat. Har två krav; att den som flyttar in inte är rökare och att hon (ja, det är ett krav det åxå) är vuxen - helst runt 30 eller äldre. Har fått en massa intressanta svar, bland annat från en 16-åring som påtalade sin mogenhet (ah, det var inte meningen att jag skulle skratta??) , ett antal spanjorskor som inte kan engelska, och en fransk tjej som presenterade sig som väldigt "precise" (undrar fortfarande hur PRECIS hon menade att hon var). Fem tjejer har varit här och tittat på rummet. En skulle ha passat fint men hon ändrade sig hela tiden om huruvida hon ville flytta in eller inte, en tyckte att rummet var för litet, en hittade ett rum närmare jobbet som hon inte ens hade än och de två andra var en obekäm svenska och en spanjorska (ja det va ju det där med engelskan och rökningen då...). Får ta nya tag efter jul!
 
Nu ska jag försöka packa så jag kan relaxa resten av helgen. På måndag efter jobbet åker jag direkt till Gatwick för vidare transport till fina Värmland!! Slänger med en bild på vår fina gran åxå. Min förra flatmate lämnade kvar sin gamla. Tyvärr gick den nedersta delen sönder när jag försökte sätta ihop dreten, så det blev en mindre gran än beräknat... Haha, köpa ny nästa år kanske?
 
 
 
 
 
Taggar: London,, flatshare, flytta, heminredning, jul;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: