Lalla i London

2016-08-31
00:48:00

Försöker fortfarande
Idag har jag varit på jobbintervju. Kanske inte exakt vad jag tänkt mej och inte heller riktigt den lön jag önskar mig, men tror ändå faktiskt att jag jättegärna vill ha det jobbet. Det skulle ge mej mer av de erfarenheter jag behöver för att göra det jag egentligen vill. Låter det snurrigt? Tjänsten är som Office Coordinator (vilket betyder administratör, sekreterare och allt-i-allo på en och samma gång) på en mäklarbyrå. Jag hade väl inte tänkt mej jobba i den branschen, men det kommer som sagt var att ge mig ganska breda kontorserfarenheter, vilket jag behöver. Så om de erbjuder jobbet så tackar jag nog ja. HÅLL TUMMARNA!
 
...och så en länk till min andra blogg, så kan du läsa om utflykten jag gjorde igår. Klicka HÄR!
 
OCH, ni som undrar över hur det står till på dejtingfronten:
 
 
 
 
 

2016-08-24
19:10:00

Projekt
Ja, det kanske låter som en dålig idé att starta en ny blogg när jag är så kass på att uppdatera den här, men nu har jag gjort det ändå. Tanken med den nya är att marknadsföra mitt företag Den svenska guiden, så den kommer inte vara så personlig som den här. Jag kommer tipsa om allt från hotell och restauranger till sevärdheter och utflykter. Man måste ju hänga med i sociala medier nu för tiden... Det finns inte så många inlägg för tillfället, men vill ni kolla ändå så är detta länken:

Den svenska guiden i London

Och ja, jag kommer uppdatera denna blogg ibland också. Ni vet hur det är; det går en månad av ingenting och så *boooooom* fyra inlägg på tre dagar! Så stay tuned sôm di säjjer... 
 
 
Random bild från den gamla goda tiden då jag hade tid att bara ligga i parken,
läsa en bok och sippa på Prosecco. 
 
 

2016-08-05
10:06:53

Enformigt liv
Hej alla en bloggläsare (mamma, du är nog den enda som fortfarande kollar om jag uppdaterat).
 
Förlåt att jag är så dålig på att skriva inlägg, men jag har fullt upp hela tiden. Inte så att det händer en massa saker, det är mest tre grejer som upprepas om och om igen: Jobbar, söker jobb och sover. Ibland äter jag också. Och söker mer jobb. Och funderar på hur jag ska få ett nytt jobb. Och försöker lista ut hur jag borde göra för att hitta rätt jobb. Och, och, och det handlar bara om jobb hela tiden. 60 timmar i veckan, sliter och sliter. Så är det för tillfället. Den bleka verkligheten. Men jag kämpar på. DET SKA GÅ!
 
Hinner inte skriva mer. Ska söka minst tre jobb innan jag ska åka till jobbet. Om jag nu får jobba idag - tydligen är jag reserv, så måste vara på plats men kanske skickar de hem mig igen. Utan ersättning givetvis (och tunnelbanebiljetten får jag såklart betala själv) och två-tre timmar av livet bortslösade. 
 
DET SKA GÅ!