Lalla i London

2016-01-13
01:15:00

Senaste nytt från London
I lördags var jag inte ute på hela, jäkla dagen. Inte ens för att ta ut soporna eller gå till närbutiken. Jag bara va inne, kollade serier på både tvn och datorn och sov en massa. Så kan det va för en glamourdrottning i London.
I söndags var jag ute hela, jäkla dagen. Min senaste hobby verkar ha blivit att gå på meetups. Har jag redan berättat om det? Skit samma, då gör jag det igen: Det finns en sida på nätet som heter meetup och hela idén går ut på att hänga på aktiviteter med grejer som man gillar och samtidigt träffa fôlk. I söndags lyckades jag klämma in två möten. Först en fotopromenad med Instagrammers och sedan countrykväll i Camden. Helt okej. Fast countryn va sådär. Drog mer och mer åt blues och till slut gick jag hem. Fattade inte heller vilka som var där för meetup men satt med några trevliga tjejer som inte hörde till den gruppen. Haha, så kan det gå. 
 
Igår jobbade jag bara på som vanligt, åkte hem, åt en baguette med nån slags lufttorkad skinka och slösurfade lite. Ibland måste även en glamourdrottning som jag bara softa. Idag var det dock fullt spett i livet igen. Eller... ja, nått sånt. För det första sov jag skitdåligt eftersom min chef visst glömde säga om han ville att jag skulle komma in till jobbet i ottan eller inte och sen svarade han inte på telefonsamtal (fyra gånger försökte jag) eller sms (två). Kände mej som en stalker, men hade ju ingen lust att åka till jobbet före kl sex om jag inte behövde. Till slut bestämde jag mej för att tolka vårt samtal som att jag kunde åka direkt till den utbildning jag var anmäld till och som började vid den mer humana tidpunkten 9.30 på morgonen. Så blev det. Och det var tur, för det va så han hade tänkt, men jag tycker det skulle underlätta om jag slapp gissa och vi hade nått slags preliminärt schema. Men det är jag det.
 
Utbildning var det ja. Eller nu visade det sig vara mer av en guidad gastronomisk promenad i Soho. Jättetrevligt, intressant och smakade dessutom gott med lite varuprover på diverse ställen, men utbilding... Jag vet inte det jag. Men får man betalt för att gå runt till små italienska delikatessbutiker, chokladaffärer och franska bagerier, så varför inte. Efteråt jobbade jag igen, övertid blev det åxå då mina jobbarkillar inte va Speedy Gonzales precis. Var på rejält dåligt humör när jag försenad som tusan åkte till kyrkan på quiz- och vinkväll. Blev ju rätt så mycket gladare när mitt lag dessutom vann. Hurra för det. 
 
Detta var allt jag hade att rapportera idag. Fortsätt följa mitt oerhört dramatiska och lyxiga liv i London... 
 
 
 
Två av en jäddra massa bilder jag tog under årets första Instameet
 
 
 
Taggar: Buckingham Palace, Instagram, London, Londonsvensk, blogg;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: