Lalla i London

2015-06-10
10:37:21

Lalla i Värmland
Nu är det väl officiellt:
Jag ska hänga i Värmland i sommar. Åtminstone hela juli och halva augusti. Det är ju minsta sagt lågsäsong på catering i London under den tiden, så när möjligheten till jobb "hemma" (mitt gamla hemma alltså, för nu är ju London hem för mej) dök upp så funderade jag en kvart eller kanske två dagar, och sen tänkte jag "va tusan, man måste ju överleva och jobbet är kul". Nu har jag och min nya arbetsgivare kollat på schema och jag ska jobba, jobba, jobba, helst och gärna nästan hela tiden.
 
Har egentligen inte riktigt tid att sitta här och blogga. Har precis mailat en massa angående vår Swedish Pop Up Market. Har några säljplatser kvar som vi gärna vill fylla för att det ska bli så bra som möjligt såklart! Så måste jag fixa grejer med loppisen. Har fortfarande inte kollat lådorna med alla prylar ute i lillstugan, jag ska skriva ut och sätta upp lite affischer och hämta nyckeln till lokalen och försöka få med iallafall en säljare till, så det täcker åtminstone lokalhyran. Sen i eftermiddag ska jag åka till min mamma och leta mer grejer att sälja i de lådor jag har där, så jag har fullt upp. Innan det ska jag greja med min systers student åxå, så nog har jag fullt upp...
 
Sorry, men ska avsluta bloggen med två trista saker. Eller, ni skiter väl kanske i det, för det påverkar inte direkt världsproblemen som svält, krig och vem som vinner fotbolls-VM, men för mej är det dryyygt:
 
1. Byxorna jag skulle ha på födelsedagsfesten på lördag finns inte mer. Hade tvättat dem, hängt upp dem på tvättlinan ute, så blåste de ner och den där sat*** självgående gräsklipparen dödade dem. Klippte tusen små hål. Provade väldigt många brallor innan jag hittade ett par lagom dyra som passade min röv och nu är de trasiga, olagbara. Dret, som vi säjer i Värmland.
 
2. Min dator håller på att ge upp på allvar. Vet inte vilken sjukdom den har, men det är segare än segast och tackar nog snart för sej känns det som. Allt tar dubbelt så lång tid eftersom den ska tänka så mycket och det kan ta upp till 10 minuter att starta datorn och internet. Jomenvisst, jättebra, jag har ju en massa tusenlappar att köpa en ny för. Inte. Och jag MÅSTE ha en dator - det är mitt arbetsredskap!
 
 
Fina tjejer på studentbal i går kväll
 
 
 
Taggar: Torsby, Värmland, student;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: